Skocz do zawartości
Tajniak

Poszukujesz podmianki?

Rekomendowane odpowiedzi

Temat był w dziale MTA,został usunięty.Teraz zakładam go na SamP.

Wzór:

Marka:

Model:

Za co podmienia:

Jeżeli chcesz komuś pomóc to

Wzór:

Link do pobrania

Mały opis (niekonieczne):

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Witam.

 

Wpadłem na pomysł aby utworzyć temat w którym będzie "spis" modów które nie "lagują".

Wtedy każdy gracz będzie mógł sobie zainstalować takiego moda bez obaw o warny "Zmień mody"

Wstawiajcie mody pojazdów które są dostępne na serwerze.

 

To jest zupełnie co innego :facepalm:

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

ets200054p.png

 

Ma ktoś może taki konwert z ETS'a 2? Chodzi mi dokładnie o tą naczepę.

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Z tą cysterną coś nie tak, jak ją zrepsię to mi staje gta :D pomaga tylko ctrl + alt + del.

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Ja z nią problemów nie miałem i nie mam. Robię jeszcze jeden konwert podobnej naczepy tylko dłuższej.

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Tylko na tym modzie mi się wiesza. Nie ma sensu robić reinstalki.

Problemem w tym modelu była nieodpowiednia lub zbugowana(?) textura chromu. Zmieniłem ją na mniejszą i naczepka śmiga aż miło ;)

 

Link: http://www.sendspace.com/file/i8ejfb

 

PS: Zmieniłem speculary bo przy tych 70 naczepka świeciła się jak...

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Tylko na tym modzie mi się wiesza. Nie ma sensu robić reinstalki.

Problemem w tym modelu była nieodpowiednia lub zbugowana(?) textura chromu. Zmieniłem ją na mniejszą i naczepka śmiga aż miło ;)

 

Link: http://www.sendspace.com/file/i8ejfb

 

PS: Zmieniłem speculary bo przy tych 70 naczepka świeciła się jak...

Chromu?

Edytowane przez Młody

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Tylko na tym modzie mi się wiesza. Nie ma sensu robić reinstalki.

Problemem w tym modelu była nieodpowiednia lub zbugowana(?) textura chromu. Zmieniłem ją na mniejszą i naczepka śmiga aż miło ;)

 

Link: http://www.sendspace.com/file/i8ejfb

 

PS: Zmieniłem speculary bo przy tych 70 naczepka świeciła się jak...

Chromu?

 

Tak chromu.

Dokładnie to ta textura:

Bez-nazwy.jpg

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

×