Avenged 3491 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Październik 2017 Brawo Ty :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NicoNicoNii 855 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Październik 2017 Ja bardzo lubiłem egzamin na helkę, z Volffem przyjemnie się zdawało :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
heycrey 221 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Październik 2017 Zawsze zapominam dobić kilkanaście minut do normy jaa chrzanie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Avenged 3491 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Październik 2017 No to kijem i gotowe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zaahain 1099 Zgłoś odpowiedź Napisano 17 Październik 2017 Od dnia dzisiejszego wszyscy po zdaniu egzaminu na helki będą mieli również dostęp do ostatnio zakupionych Raindanców. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ExlusivO 1179 Zgłoś odpowiedź Napisano 17 Październik 2017 Od dnia dzisiejszego wszyscy po zdaniu egzaminu na helki będą mieli również dostęp do ostatnio zakupionych Raindanców. I tak przejmę Ci panel. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mck 1207 Zgłoś odpowiedź Napisano 18 Październik 2017 (edytowane) Raindance <3 ile ja sie lata temu wywalczylem za wprowadzenie ich... :) szkoda ze wayfarery nie zadzialaly w ten sam sposob w pogotowiu - biorac pod uwage to, ze kazdy gracz moze zakupic jednoslad ot tak..., ale niestety pogotowie nie moze byc wyposazone w takowe, dlaczego? do dziś nie wiemy :)) Grzanku - slyszalem ze jestes otwarty na propozycje odnosnie frakcji... :) Edytowane 18 Październik 2017 przez mck Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
[SiK]CaverN 2902 Zgłoś odpowiedź Napisano 18 Październik 2017 Dopiero od niedawna ma frakcje, cierpliwości :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Avenged 3491 Zgłoś odpowiedź Napisano 19 Październik 2017 Wiedziałem że Rainy Cie przywołają MCK :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzan3k 2970 Zgłoś odpowiedź Napisano 19 Październik 2017 mck chodzi Ci o wyposażenie pogotowia w motocykle, czyli w tym przypadku o wayfarery? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NexuS 893 Zgłoś odpowiedź Napisano 19 Październik 2017 Wayfarery były by najlepszą opcją. Można je trochę podrasowac, zmodyfikować i będzie git malyna Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzan3k 2970 Zgłoś odpowiedź Napisano 19 Październik 2017 Jeśli chodzi o motocykle dla pogotowia, to właściwie nie jest to obcy temat. Tutaj macie urąbek mojej wiadomości do Zaahaina. Jak widać, wyraziłem aprobatę w tym kierunku, więc teraz wszystko zależy od szefa ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Avenged 3491 Zgłoś odpowiedź Napisano 19 Październik 2017 Jest to temat na który poświęciłem chyba więcej czasu niż cała reszta łącznie szefowała w tej frakcji, nie uda się to ; ) Ale jest miły powrót do korzeni, Raindance. Przez Fabio, 19 Październik 2017 Skoro Grzanek działa w tym kierunku, jest ministrem frakcji oraz zastępcą głównego administratora, jest przy tym aprobata, to nie widzę powodu dlaczego nie miałoby tego nie być xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vaniliovsky 2065 Zgłoś odpowiedź Napisano 19 Październik 2017 Skoro policja ma motorki i być może Pogotowie będzie je miało to PD też nie powinno być gorsze :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
[SiK]CaverN 2902 Zgłoś odpowiedź Napisano 19 Październik 2017 A PD pokrzywdzone, bo mają tylko TTki xd Przez Fabio, 19 Październik 2017 Ale mają hak, o! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mck 1207 Zgłoś odpowiedź Napisano 19 Październik 2017 Tak, dokladnie o to mi chodzilo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Avenged 3491 Zgłoś odpowiedź Napisano 19 Październik 2017 @Fabio Wiem co mówię, ale powodzenia Grzanek. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cosmo. 171 Zgłoś odpowiedź Napisano 19 Październik 2017 (edytowane) To kiedy laweta przywiezie nowe motorki? // Już je przejąłem. Edytowane 19 Październik 2017 przez Cosmo. Przez Fabio, 19 Październik 2017 Jak przejmiesz pogo :E Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vaniliovsky 2065 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Październik 2017 Weteranie Cosmo - Gratuluję! :) :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cosmo. 171 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Październik 2017 A dzięki, dzięki. Spełniłem swoje marzenie, teraz można odejść :E Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Avenged 3491 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Październik 2017 8 miesięcy, całkiem nieźle ;) Jak na nowicjusza. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
[SiK]CaverN 2902 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Październik 2017 8 miesięcy? Łatwo XD Przez Fabio, 22 Październik 2017 Haha, ty byś nawet tygodnia nie wytrzymał xD Przez [SiK]CaverN, 22 Październik 2017 Kiedy ostatnio byłem tydzień gdzieś? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vaniliovsky 2065 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Październik 2017 Ja bym go potrzymał dla pewności 12 miesięcy :crazy: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cosmo. 171 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Październik 2017 Dobry płód trzyma się przynajmniej 18 miesięcy. Tak więc będziemy się widzieć jeszcze przez najbliższe 10 miesięcy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Avenged 3491 Zgłoś odpowiedź Napisano 28 Październik 2017 Mam takie pytanie techniczne, gdzie się podziały tłumaczenia na język angielski naszego regulaminu a także egzaminów? Jako pierwsza fakcja mieliśmy wszystko porządnie przetłumaczone, a teraz to zniknęło. Chyba warto by zagraniczni gracze mogli sobie zerknąć i poznać zasady jakich się trzymamy podczas pracy, nawet gdy nie są w naszej frakcji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach