Fabian Cropek.
Dane osobowe
Miejsce urodzenia: Gubin, Polska.
Data urodzenia: 5 stycznia 2001.
Obecnie mieszkam w Lubsku.
Stan cywilny: Uczeń I klasy technikum logistycznego.
Hobby: Sport, informatyka, seriale oraz anime.
Doświadczenie
Grudzień 2017 - Obecnie
Police Departament. San Fierro.
Straszy Sierżant.
Doświadczenie posiadam w miarę dobre i mogę pochwalić się niskimi niepowodzeniami. Aktualnie jest Starszym Sierżantem policji, mój wydział znajduje się w San Fierro. Moimi poprzednimi pracami była pomoc drogowa doszedłem tam do doświadczonego mechanika i powodziło mi się dosyć dobrze jednakże potrzebowałem odświeżyć się i zdobyć nowe doświadczenia oraz nabyć niezbędną widzę chociażby do innych prac.
Wykształcenie
2017 Gimnazium. Lubsko., Polska.
Gimnazialny. Logistyka.
Nagroda za wybitne osiągnięcia w sportach takich jak siatkówka, koszykówka, piłka nożna. Posiadam również wiele medali z zapasów, zdobyłem 3 miejsce na wojewódzkich zawodach w zapasach oraz paru innych zawodach m.in. jak bieg na 100m ukończony z czasem 11 sekund (1 miejsce), skok w dal z wynikiem 4m 80cm (3 miejsce). W szkole nie jestem osobą zbyt chętną do pracy oraz z najlepszymi ocenami, bo uważam, że szkoła nie nauczy nas tyle ile prawdziwe życie chociaż jest bardzo ważna. Aktualnie skończyłem gimnazjum i uczęszczam do I klasy technikum o profilu logistycznym.
Umiejętności techniczne
Znajomość prowadzenia pojazdu premier (LSPD). Również bycie dobrym służbistą. Odpuszczanie mandatów, bycie pomocnym i zaradnym. Spędzanie wielu godzin na komputerze.
Języki
Moim głównym językiem jak wiadomo jest polski, posługuje się nim w miarę dobrze, ale jak wiadomo zdarzają mi się drobne błędy ortograficzne. Język hiszpański jest na poziomie przedszkolaka choć w przeszłości miałem z nim styczność ponieważ mieszkałem w Hiszpanii. W przyszłości jeżeli mnie mój leń nie zje planuję iść na filologię angielską oraz nauczyć się w miarę japońskiego. Warto wspomnieć również iż mogę się jako tako posługiwać językiem angielskim choć jest tragiczny, ale dogadać się potrafie.
Zainteresowania
Zainteresowaniami moimi są motoryzacja, sport, informatyka oraz oglądanie różnego typu seriali, anime i filmów, czy to na komputerze, telefonie lub telewizorze. Od strony motoryzacji uwielbiam samochody sportowe jak każdy mężczyzna i w tym lubię oglądać program ''Top Gear'' w którym trzech przemiłych panów opowiada, testuje oraz bawi się pojazdami różnego typu. Ze sportu nie lubię piłki nożnej ponieważ uważam ją za bieganie bezsensowne i kopaninę dużych dzieci choć w młodszych latach uwielbiałem ten sport i chodziłem na treningi piłki nożnej tak teraz średnio za nią przepadam, wolę zapasy oraz sporty ekstremalne takie jak downhill czyli zjazd na rowerze bądź motorze z gór, lubię też biegi oraz zawody lekkoatletyczne. Moimi zainteresowaniami są jak wcześniej wspomniałem również oglądanie różnego typu rzeczy od seriali, filmów aż po anime czyli takie bajki z Japonii. Moim ulubionym serialem jest... w sumie aktualnie nic, bo zaprzestałem oglądania ich od pewnego czasu, moim ulubionymi filmami są Hobbit, Transformers oraz wiele innych dużo by tutaj wymieniać. Głównie oglądam filmy z gatunku akcja, science fiction, dramat i oczywiście komedie, bo kto ich nie uwielbia. Pomiędzy filmami zanurzam się w świat kreskówek japońskich czyli anime. Na chwile obecną mam za sobą wiele wspaniałych tytułów takich jak seria Dragon Ball, Naruto, są to najpopularniejsze tytuły z mojej całej listy, a moja lista składa się z około 60 obejrzanych anime w tych anime jest około 2500 odcinków łącznie. Mam też parę pobocznych zainteresowań jak każdy raczej, ale nie ma co się rozpisywać, podałem moje główne zainteresowania, hobby.