Famek 1002 Report post Posted March 4, 2016 (edited) Wnioski można składać w dowolnej formie. Pamiętaj, że musi zawierać następujące informacje: NICK, IMIĘ, NAZWISKO, ID, FIRMA/FRAKCJA (dla której ostatnio pracowałeś). Jak zostać przyjętym? Jeśli znajdziemy w tobie jakikolwiek potencjał, z pewnością najpierw się do ciebie odezwiemy, ale nadal będziesz musiał przejść pewnego rodzaju rozmowę "klasyfikacyjną", w którym szefostwo się do ciebie upewni. Jako jedyny rynek PTS nie wymagamy określonej ilości punktów, dlaczego? Jest to bardzo sztywny i przestarzały system w firmach, który należy zastąpić czymś nowym, dlatego postanowiliśmy jako pierwsi uruchomić tę inicjatywę. Czy to oznacza, że dostane się na 100%? Nie, podanie może zostać odrzucone z wielu różnych powodów, np. byciem na czarnej liście, lub złe zachowanie. Jak zwiększyć moje szanse na dostanie się? Pokaż się na serwerze, napisz dobre podanie, pokaż, że zależy ci na dołączeniu do firmy. Podania mogą być odrzucane z kilku powodów: - Czarna lista. - Złe zachowanie. // EngTrans Spoiler You can write application in any form, however, it should contain your: NICK, NAME, SURNAME, ID, LAST COMPANY / FRACTION (that you have worked for) How to get accepted? If we see potential in you we will write to you first, however, this does not mean that you will be accepted automatically. You will still need to write an application and wait for the final decision. Why don't we require score? Because it's a rigid and outdated requirement system in companies, we want to try out this new system as (probably) the first company ever. Does this mean that it is 100% guaranteed that you will be accepted? Of course not, any application can be rejected for various reasons. For example being blacklisted, bad behaviour and/or swearing etc. How do I increase my chances of geting in? Show yourself on server, write good application, and most importantly show that you are interested about joining to us. Applications can be rejected for few reasons: - Black List. - Bad Behavior. Edited September 22 by Wersjon Fix Share this post Link to post Share on other sites
Wersjon 1534 Report post Posted June 21, 2018 (edited) Bem-vindo! O recrutamento para a AS Logistic está atualmente: Olá! O recrutamento para a AS Logistic está atualmente: [OTWARTA / OPENED] - [15/16] Edited Monday at 11:10 PM by Frg_BR Zmiany w składzie. Share this post Link to post Share on other sites
Wersjon 1534 Report post Posted November 23 Naborek otwieram z powodów lenistwa napów Share this post Link to post Share on other sites
mrjacPL 71 Report post Posted November 25 Witam! W związku z otwartym naborem do najlepszej firmy na serwerze zgłaszam swoją kandydaturę na stanowisko kierowcy. Mam na imię Jacek, mam 17 lat. Jestem w drugiej klasie liceum na kierunku mat-fiz. Dorabiam sobie jako sędzia piłkarski oraz jako DJ na imprezach . Na MTA gram od końca 2017 roku, wcześniej grałem na serwerach SA:MP(również tutaj). Moją pierwszą firmą na serwerze było nasze kochane AS Logistic, później pracowałem w ChemiSped oraz Stones Transport, których już nie ma na serwerze. Do niedawna pracowałem w firmie Mecha Industries. Na serwerze posiadam 1496 score i nienaganną opinie. Moje ID to 83624. Pozdrawiam mrjacPL Share this post Link to post Share on other sites
Wersjon 1534 Report post Posted November 26 19 godzin temu, mrjacPL napisał: [...] cho jeszcze 1 miejsce!!! Share this post Link to post Share on other sites
hubertonso 5 Report post Posted Monday at 04:18 PM Witam was wszystkich Chciałbym się dostać do was do firmy mam na imię Hubert jestem z wielkopolski mam 14 lat gram w pts od 5 dni grałem kiedyś tak z 3 lata temu ale zapomniałem trochę o tym serwerze Interesuje się motoryzacja oraz wszystkim co związane z informatyką Mam zamiar pograć na tym serwerze jak najdłużej Dlaczego akurat do was chce nie macie minimum score staram się wbijać jak najszybciej mam już niecałe 20 oraz podobno słyszałem że jest u was miła atmosfera Liczę że się dostanę Pozdrawiam hubertonso Share this post Link to post Share on other sites