Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które...
Szukaj wyników w...
Amigo

Podmianki :D

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Mam o to taki problem ze jak wgram podmiankę to wygląda ona tak  https://imgur.com/a/ubdJaAf

Reinstal i usuwanie folderów itp nie pomaga. 

Ktos wie jak to rozwiązać ? Duze piwko stawiam :D

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Na innej podmiance tak samo?

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

tak

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Reinstall to robiłeś tylko mta czy mta i gta?

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

tylko mta. dodam ze gta mam pirata ale mam je od 4 lat i nie bylo problemu 

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

To zrób napie reinstall mta i gta usuwając wszystkie pozostałe foldery/pliki :E 

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Wgrywasz przez serwer czy przez program zewnętrzny? 

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

tak i tak 

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

A nie masz czasem jakieś podmianki wgranej przez program? Miałem podobny problem z radiolkami. Miałem wgraną inną przez parking i potem próbowałem inną załadować przez serwer i miałem tą samą akcje, że miałem oryginalne modele z SA i miałem w nich koła z podmianki. :D

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
Godzinę temu, Shade* napisał:

A nie masz czasem jakieś podmianki wgranej przez program? Miałem podobny problem z radiolkami. Miałem wgraną inną przez parking i potem próbowałem inną załadować przez serwer i miałem tą samą akcje, że miałem oryginalne modele z SA i miałem w nich koła z podmianki. :D

Tu w 100% zgodzę się z @Shade*, wgraj nowe gta3.img i wgraj podmiankę przez serwer

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

no i cyk nie dziala.. moze pobrac nowe gta ? 

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

nie ma to za bardzo wpływu na wczytywanie podmianek przez serwer ale możesz spróbować. Podeślij jeszcze podmianki które próbowałeś wgrać

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

A spróbuj przez ten program "Alci's IMG Editor 1.5", jeżeli nie pomoże to jedynie reinstal gta.

 

Miniporadnik:

ONHl3jO.gif

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Nie działa hm bo ja mta mam wersje 1.5.6 moze to cos ma wspólnego

 

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Jak każdy :E Reinstal gta, jak to nie pomoże będziemy myśleć dalej 

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Robilem i nie działa :E

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Wgraj podmianke przez serwer, i wyślij logi po odświeżeniu 

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

format kompa sie przydal :D i dziala 

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

×